Diensten

De allerhoogste normen
onze diensten

Alles onder één dak

Metaalprodukten

TMP Metaalprodukten levert plaat- en constructieve onderdelen in vele metalen. Met vakkundige medewerkers en CNC-gestuurde machines ondersteund door ons kwaliteitssysteem, kunnen wij op iedere vraag het juiste antwoord geven.

Constructies

TMP Constructies is de specialist in de productie en levering van lichte constructiewerken we bieden een breed gamma aan mogelijkheden, denk hierbij aan trappen, bordessen, kolommen, aanrijdbeveiligingen, framewerk, machine-onderdelen, spiltrappen en nog veel meer in staal, RVS en aluminium.

Poedercoaten

Om uw metaalproducten keurig te kunnen afwerken, startten we met onze divisie TMP Coatings. Binnen deze divisie werkten we samen met Anera aan een geheel nieuwe poedercoatingstraat. Hiermee zijn we voorloper in de afwerking. Bovendien garanderen we daarmee een hoge kwaliteit afwerking. En daar profiteert u weer van.

Engineering

Bij TMP Engineering begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke oplossingen vereist. Met onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van technische engineering bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons ervaren team van engineers staat klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van concepten en het maken van gedetailleerde ontwerpen.

Meer weten, of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met u door.