Over TMP

Uw partner in metaal

In 2016 komt er een derde bedrijf bij: TMP Coatings, dat is voor TMP een logische stap, we willen de klant een nog bredere en snellere service aanbieden. Dit bedrijf is een joint venture met Anera, een klant die vanaf het allereerste begin al klant is bij TMP. Deze drie bedrijven vullen elkaar perfect aan en zodoende kunnen we, u als klant, het totale plaatje aanbieden. Dit maakt ons momenteel een metaal partner die breed en veelzijdig is.

Bent u opzoek naar een totaal leverancier in de metaalindustrie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag de oplossing te vinden waar u naar opzoek bent.
  • Kennis door ervaring
  • Complexe uitdagingen vertaald naar eenvoud.
  • Kwaliteit als uitgangspunt
Image
Image

De juiste vertaling

Moderne machines, vakbekwaam en geschoold personeel gecombineerd met een goede organisatie: dat maakt dat TMP uw opdracht kan vertalen naar het gewenste eindproduct. Met u meedenken en het vinden van de voor u juiste oplossing is wat wij graag als toegevoegde waarde bieden.
0

Unieke producten gerealiseerd

0

Tevreden klanten

Onze diensten

Onze diensten

TMP Metaalproducten

TMP Metaalprodukten levert plaat- en constructieve onderdelen in vele metalen. Met vakkundige medewerkers en CNC-gestuurde machines ondersteund door ons kwaliteitssysteem, kunnen wij op iedere vraag het juiste antwoord geven.

TMP Constructies

TMP Constructies is de specialist in de productie en levering van lichte constructiewerken we bieden een breed gamma aan mogelijkheden, denk hierbij aan trappen, bordessen, kolommen, aanrijdbeveiligingen, framewerk, machine-onderdelen, spiltrappen en nog veel meer in staal, RVS en aluminium.

Poedercoaten

Om uw metaalproducten keurig te kunnen afwerken, startten we met onze divisie TMP Coatings. Binnen deze divisie werkten we samen met Anera aan een geheel nieuwe poedercoatingstraat. Hiermee zijn we voorloper in de afwerking. Bovendien garanderen we daarmee een hoge kwaliteit afwerking. En daar profiteert u dan weer van.